DENNY CAKNAN x NDARBOY GENK - LINTANG SEWENGI (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK

DENNY CAKNAN x NDARBOY GENK - LINTANG SEWENGI (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK

Duration: 00:05:40

Size: 5.24 Mb

Published: 1 Agustus 2021

Listen: 11.779.943

Likes: 99.513


DENNY CAKNAN x NDARBOY GENK - LINTANG SEWENGI (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK

DENNY CAKNAN x NDARBOY GENK - LINTANG SEWENGI (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK
#DENNYCAKNAN #NDARBOYGENK #DCMUSIK

Voc : DENNY CAKNAN x NDARBOY GENK
Cipt : Ndaru Jaya (Ndarboy Genk)

Prod. Denny caknan

All Team :
@aprizalws
@dhimascomb
@poe_dewangga
@rollingskur
@ikhsanworry
@ham_wib
@diddit._
@rizqisandita
@wawanwanthix
@a.w.surya
@rendymarleyy
@rezha_vahlevie_s
@aldho99
@rootofbliss
@dika_wmd
@evanwmd
@ronalhrnt
@nggolik
@sontilnganjuk
@arisdio82
@bayu_onyonk
@soepardi1103

Lirik :

yen ono salah neng uripku
kulo nyuwun pangapuramu
aku sih pengen lanjut
senajan wis kebacut
tak akoni aku sing luput

udan udanno sing gedi
klintirno eluhku iki
gowono mili, ojo mbok go bali
salahku sing wingi uwis tak getuni

bubar ora tak baleni
remok redam ati iki
koyo ngene wong kelangan
rasane ora karuan
mergo salah dalan

lintang sewengi, cukup sewengi iki
rabakal tak nduweni, mung ngeridu ati
tresno mung sak kedep moto
kowe teko amung dadi godo

gebyar netramu, mung pandelengan semu
ngluluhke atiku, ninggal tatu jeru
aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae

bubar ora tak baleni, remok redam ati iki
koyo ngene wong kelangan, rasane ora karuan
mergo salah dalan

lintang sewengi, cukup sewengi iki
rabakal tak nduweni, mung ngeridu ati
tresno mung sak kedep moto
kowe teko amung dadi godo

gebyar netramu, mung pandelengan semu
ngluluhke atiku, ninggal tatu jeru
aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae
aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae

============================================================
Dukung terus channel @DC. PRODUCTION agar kita semangat dan produktif membuat vlog atau konten - konten terbaik dan eksklusif dengan konsep berbeda yang hanya ada di channel ini.

Silakan Subscribe dan aktifkan tombol lonceng supaya tidak ketinggalan video terbaru.

Trimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua. Salam #NgeroadSampekTuwek

MUSIK & JOB: 081217088883 (WIRO)
-----------------------------------------------------------------------
JOIN GRUP:
https://www.instagram.com/tenananofficial/

#DENNYCAKNAN
#DCPRODUCTION


Stay juga di Instagram:

OFFICIAL DC. PRODUCTION:
https://www.instagram.com/dc_production_official/

DENNY CAKNAN:
https://www.instagram.com/denny_caknan/


Copyright @2021
DC. PRODUCTION
#Ngawi, ID 63218

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Entertainment)
This channel & Video optimized by IDE Optimization