Ndarboy Genk - Lintang Sewengi (cover by Woro Widowati)

Ndarboy Genk - Lintang Sewengi (cover by Woro Widowati)

Duration: 00:05:06

Size: 4.72 Mb

Published: 10 Januari 2021

Listen: 1.378.623

Likes: 17.325


Ndarboy Genk - Lintang Sewengi (cover by Woro Widowati)

Assalamualaikum teman-teman..
Kali ini woro ngecover lagu dari kak Ndarboy Genk nih yang judulnya Lintang Sewengi..
Semoga kalian suka ya ^_^

oh iyaa... Akun sosmed woro sekarang baru yaa... Kemarin abis diHack sama orang yang tidak bertanggung jawab.. (T.T) huhu... sedihnya akuu..
difollow ya akun barukuu. . .
Instagram : https://www.instagram.com/worow0r0/
Twitter : https://twitter.com/worow0ro

Ndarboy Genk - Lintang Sewengi ( Official Music Video ) :
https://www.youtube.com/watch?v=d6lOtXoE8rQ
- Ciptaan : DARU JAYA ( NDARBOY GENK )

Audio Production by :
https://www.instagram.com/abols_record/

Video Production by :
https://www.instagram.com/novaavanoo/
https://www.instagram.com/fendikids999/

Happy Weekday semuanyaaaa . . . .

Business Inquiry /Contact Person :
0811 251 3388 (Mas Galih)

*Lintang Sewengi Lirik :

YEN ONO SALAH NENG URIPKU
KULO NYUWUN PANGAPURAMU
AKU SIH PENGEN LANJUT
SENAJAN WIS KEBACUT
TAK AKONI AKU SING LUPUT

UDAN UDAN NO SING GEDI
KLINTIR NO ELUH KU IKI
GOWONO MILI OJO MBOK GO BALI
SALAH KU SING WINGI UWIS TAK GETUNI

BUBAR ORA TAK BALENI
REMOK REDAM ATI IKI
KOYO NGENE WONG KELANGAN
RASANE ORA KARUAN
MERGO SALAH DALAN

LINTANG SEWENGI
CUKUP SEWENGI IKI, RABAKAL TAK NDUWENI
MUNG NGERIDU ATI
TRESNO MUNG SAKKEDEP MOTO
KOWE TEKO AMUNG DADI GODO

GEBYAR NETRA MU
MUNG PANDELENGAN SEMU
NGLULUHKE ATIKU NINGGAL TATU JERU
AKU LAN KOWE
CUKUP, CUKUP SEWENGI WAE.