KALAH BONDO - Yeni Inka ft Ageng Music (Official Live Music)

KALAH BONDO - Yeni Inka ft Ageng Music (Official Live Music)

Duration: 00:05:04

Size: 4.68 Mb

Published: 23 Agustus 2021

Listen: 312.897

Likes: 4.209


KALAH BONDO - Yeni Inka ft Ageng Music (Official Live Music)

Official Live Music from Yeni Inka ft Ageng Music - Kalah Bondo

Artist Based Playlist Right Here :
Mix Tasya Rosmala : https://bit.ly/MixTasyaRosmala
Mix Yeni Inka: https://bit.ly/MixYeniInka
Mix Fira Azahra: https://bit.ly/Mix_FiraAzahra
Mix Bordin: https://bit.ly/MixCakBrodin

Song Credits:
Artist: Yeni Inka
Songwriter: Pepeh Sad Boy x Ayottosca
Executive Producer: Ky Ageng Slamet
Direct: Fahmi Whongtheng
Producer: Ky Ageng Slamet
Kendang: Cak Met
Tamborin: Alek
Melodi: Surya
Guitar: Ony Antono
Bass: Erwin
Keyboard: Imam & Sholeh
Suling: Mamok

Editor:
Stage: Ageng Music
Team Lighting: Fast Lighting
Team Video: Keisha Production
Team Sound: Ageng Music

Lyrics (Kalah Bondo)

Kadang aku mikir jeru
Kurang opo aku neng atimu
Nek karo liyane aku mung kalah kandel dompete
Ukuran sayang aku juarane

Jalok sabar aku iso lebih
Cinta sayang neng aku sumbere
Nek karo liyane aku mung kalah ono waktune
Sepurane, aku sepurane

Opo aku kudu sugih ben ono wujute
Akeh sayang, akeh cinta, raono artine
Kowe mung iso nglarani, mung isone nambahi perih
Koyok lali aku nduwe ati

Jalok sabar aku iso lebih
Cinta sayang neng aku sumbere
Nek karo liyane aku mung kalah ono waktune
Sepurane, aku sepurane

Opo aku kudu sugih ben ono wujute
Akeh sayang, akeh cinta, raono artine
Kowe mung iso nglarani, mung isone nambahi perih
Koyok lali aku nduwe ati

Opo aku kudu sugih ben ono wujute
Akeh sayang, akeh cinta, raono artine
Kowe mung iso nglarani, mung isone nambahi perih
Koyok lali aku nduwe ati

Koyok lali aku nduwe ati
Koyok lali aku nduwe ati

Follow & Kunjungi Ageng Music Official :
Twitter: https://bit.ly/Twitter_AgengMusic
Instagram: https://bit.ly/IG_AgengMusic
Facebook: https://bit.ly/FB_AgengMusic
TikTok : https://bit.ly/TikTok_AgengMusic

Copyright © 2021 Ageng Music. All rights reserved.
#AgengMusic #KalahBondo #YeniInka