Woro Widowati ft New Pallapa - Lintang Sewengi (Official Live Music)

Woro Widowati ft New Pallapa - Lintang Sewengi (Official Live Music)

Duration: 00:05:17

Size: 4.89 Mb

Published: 19 Agustus 2021

Listen: 939.825

Likes: 9.219


Woro Widowati ft New Pallapa - Lintang Sewengi (Official Live Music)

Official Live Music : Woro Widowati ft New Pallapa - Lintang Sewengi
Subscribe Global Musik Era Digital
http://smarturl.it/SubscribeGlobalMusik

Special Thanks To :
Artist : Woro Widowati ft New Pallapa
Songwriter : Ndaru Jaya (Ndarboy Genk)

Lyrics (Lintang Sewengi)

yen ono salah neng uripku
kulo nyuwun pangapuramu
aku sih pengen lanjut
senajan wis kebacut
tak akoni aku sing luput

udan udanno sing gedi
klintirno eluhku iki
gowono mili, ojo mbok go bali
salahku sing wingi uwis tak getuni

bubar ora tak baleni
remok redam ati iki
koyo ngene wong kelangan
rasane ora karuan
mergo salah dalan

lintang sewengi, cukup sewengi iki
rabakal tak nduweni, mung ngeridu ati
tresno mung sak kedep moto
kowe teko amung dadi godo

gebyar netramu, mung pandelengan semu
ngluluhke atiku, ninggal tatu jeru
aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae

bubar ora tak baleni, remok redam ati iki
koyo ngene wong kelangan, rasane ora karuan
mergo salah dalan

lintang sewengi, cukup sewengi iki
rabakal tak nduweni, mung ngeridu ati
tresno mung sak kedep moto
kowe teko amung dadi godo

gebyar netramu, mung pandelengan semu
ngluluhke atiku, ninggal tatu jeru
aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae
aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae

Lagu Lagu Woro Widowati :
Lali Janjine : https://youtu.be/OWN2hoJz4Mw
Lintang Sewengi : https://youtu.be/QSsQEiJdAns

Artist Based Playlist Right Here :
Nazia Marwiana : https://smarturl.it/NaziaPlaylist
Tagor Pangaribuan : http://smarturl.it/TagorPGlobalMusik
Mira Putri : https://smarturl.it/PlaylistMiraPutri
Tasya Rosmala https://smarturl.it/playlistTasyaRosmala
Fira Azara https://smarturl.it/playlistFiraAzara
Vita Alvia : https://smarturl.it/PlaylistVitaAlviaa
Syahiba Saufa : http://smarturl.it/PlaylistSyahiba
Jihan Audy : http://smarturl.it/JihanAudyGlobalMusik
Mala Agatha : http://smarturl.it/PlaylistMalaAgatha
Anisa Rahma : https://smarturl.it/PlaylistAnisaRahma
Yeni Inka : https://smarturl.it/PlaylistYeniInka
Esa Risty : https://smarturl.it/PlaylistEsaRisty
Didi Kempot : http://smarturl.it/DidiKGlobalMusik
Rena Movies : https://smarturl.it/PlaylistRenaKDI
New Pallapa : https://smarturl.it/PlaylistNewPallapa
New Monata : https://smarturl.it/PlaylistNewMonata
Adella: https://smarturl.it/PlaylistAdella
Ageng Music: https://smarturl.it/PlaylistAgengMusic

Info Global Musik Era Digital :
Twitter: http://smarturl.it/GlobalMusikTwitter
Instagram: http://smarturl.it/GlobalMusikInstagram
Facebook: http://smarturl.it/GlobalMusikFacebook
TIKTOK : https://smarturl.it/TikTokGlobalMusik
VCD Karaoke: https://www.instagram.com/vcdoriginalmim
Website: http://www.globalmusik.co.id

PT. Global Musik Era Digital disingkat Global Musik didirikan sejak tahun 2008. Global Musik merupakan pengembang "Music Industry Publishing Artist Management Content Provider" dan mitra kerja Telkom, Produser, Musisi, Artis & Kreator Era Digital.

PT. GLOBAL MUSIK ERA DIGITAL
Email : [email protected]

Copyright © 2021 Global Musik. All rights reserved.
#LintangSewengi #WoroWidowati #GlobalMusik #NewPallapa