YENI INKA FT. DENNY CAKNAN - LEMAH TELES (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK

YENI INKA FT. DENNY CAKNAN -  LEMAH TELES (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK

Duration: 00:05:31

Size: 5.1 Mb

Published: 21 Agustus 2021

Listen: 18.672.345

Likes: 162.143


YENI INKA FT. DENNY CAKNAN - LEMAH TELES (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK

YENI INKA FT. DENNY CAKNAN - LEMAH TELES (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK
#DENNYCAKNAN #YENIINKA #LEMAHTELES

Voc : DENNY CAKNAN FT. YENI INKA
Cipt : Viki Prasetyo

Prod. Denny caknan

All Team :
@aprizalws
@dhimascomb
@poe_dewangga
@rollingskur
@ikhsanworry
@ham_wib
@diddit._
@rizqisandita
@wawanwanthix
@a.w.surya
@rendymarleyy
@rezha_vahlevie_s
@aldho99
@rootofbliss
@dika_wmd
@evanwmd
@ronalhrnt
@nggolik
@sontilnganjuk
@arisdio82
@bayu_onyonk
@soepardi1103
@andhit_setyo

Lirik :

Jujur ati iki loro
Durung biso nompo kenyataan
Tanduran sing wes tak sirami
Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan

Biyen janji bareng-bareng
Ngrasakne susah lan seneng
Saiki kowe medotke angen-angen
Tak kuatne ati yen kudu kelangan
Hooo.

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi
Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales

Jujur ati iki loro
Durung biso nompo kenyataan
Tanduran sing wes tak sirami
Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan

Biyen janji bareng-bareng
Ngrasakne susah lan seneng
Saiki kowe medotke angen-angen
Tak kuatne ati yen kudu kelangan

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi
Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi
Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales
Lemah teles gusti sing bakal mbales

===========================================================
Dukung terus channel @DC. PRODUCTION agar kita semangat dan produktif membuat vlog atau konten - konten terbaik dan eksklusif dengan konsep berbeda yang hanya ada di channel ini.

Silakan Subscribe dan aktifkan tombol lonceng supaya tidak ketinggalan video terbaru.

Trimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua. Salam #NgeroadSampekTuwek

MUSIK & JOB: 081217088883 (WIRO)
-----------------------------------------------------------------------
JOIN GRUP:
https://www.instagram.com/tenananofficial/

#DENNYCAKNAN
#DCPRODUCTION


Stay juga di Instagram:

OFFICIAL DC. PRODUCTION:
https://www.instagram.com/dc_production_official/

DENNY CAKNAN:
https://www.instagram.com/denny_caknan/


Copyright @2021
DC. PRODUCTION
#Ngawi, ID 63218

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize