YENI INKA - LINTANG SEWENGI (Official Music Video)

YENI INKA - LINTANG SEWENGI (Official Music Video)

Duration: 00:05:05

Size: 4.7 Mb

Published: 7 September 2021

Listen: 225.042

Likes: 2.570


YENI INKA - LINTANG SEWENGI (Official Music Video)

YENI INKA - LINTANG SEWENGI (Official Music Video)

Executive Producer : Fortuna Enterprise

MUSIC PRODUCTION
Songwriter: Ndaru Jaya (Ndarboy Genk)
Arranger: Fortuna Music
Vocal: Yeni Inka

MUSIC VIDEO PRODUCTION
Producer: Fortuna Enterprise
Video: Fortuna Pictures
Talent:

Lyric

yen ono salah neng uripku
kulo nyuwun pangapuramu
aku sih pengen lanjut
senajan wis kebacut
tak akoni aku sing luput

udan udanno sing gedi
klintirno eluhku iki
gowono mili, ojo mbok go bali
salahku sing wingi uwis tak getuni

bubar ora tak baleni
remok redam ati iki
koyo ngene wong kelangan
rasane ora karuan
mergo salah dalan

lintang sewengi, cukup sewengi iki
rabakal tak nduweni, mung ngeridu ati
tresno mung sak kedep moto
kowe teko amung dadi godo

gebyar netramu, mung pandelengan semu
ngluluhke atiku, ninggal tatu jeru
aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae

bubar ora tak baleni, remok redam ati iki
koyo ngene wong kelangan, rasane ora karuan
mergo salah dalan

lintang sewengi, cukup sewengi iki
rabakal tak nduweni, mung ngeridu ati
tresno mung sak kedep moto
kowe teko amung dadi godo

gebyar netramu, mung pandelengan semu
ngluluhke atiku, ninggal tatu jeru
aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae
aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Music Video Playlist From Our Artists:
Happy Asmara | http://bit.ly/Playlist_HappyAsmara-FE
Safira Inema | http://bit.ly/Playlist_SafiraInema-FE
Jihan Audy | http://bit.ly/Playlist_JihanAudy-FE
Dewa Kipli | http://bit.ly/Playlist_DewaKipli-FE
Dewi Ayunda | http://bit.ly/Playlist_DewiAyunda-FE
Yuni Vebra | http://bit.ly/Playlist_YuniVebra-FE
Rosynta Dewi | http://bit.ly/Playlist_RosyntaDewi-FE
Ajeng Kartika | http://bit.ly/Playlist_AjengKartika-FE
Nadia Aprilia | http://bit.ly/Playlist_NadiaAprilia-FE
Arnilla Putri | http://bit.ly/Playlist_ArnillaPutri-FE
Mala Agatha | http://bit.ly/Playlist_MalaAgatha-FE
Fira Azzahra | http://bit.ly/Playlist_FiraAzzahra-FE
Dike Sabrina | http://bit.ly/Playlist_DikeSabrina-FE
Lusiana Malala | http://bit.ly/Playlist_LusianaMalala-FE
Dian Marshanda | http://bit.ly/Playlist_DianMarshanda-FE
Yeni Inka | http://bit.ly/Playlist_YeniInka-FE
Esa Risty | http://bit.ly/Playlist_EsaRisty-FE

Playlist Fortuna Enterprise Music | http://bit.ly/PlaylistFEMusic

Available download & streaming on :
Spotify ♪ : coming soon ..
Joox ♪ : coming soon ..
Langit Musik ♪ : coming soon ..
Youtube Music ♪ : coming soon ..

====================================================================
Follow us :
Subscribe : https://bit.ly/SubsFortunaEnterprise
Facebook : https://bit.ly/Facebook_FortunaEnterprise
Instagram : https://bit.ly/Instagram_FortunaEnterprise
Tiktok : https://bit.ly/Tiktok-FortunaEnterprise

FORTUNA ENTERPRISE's Youtube is under management of:
dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official Youtube MCN
https://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm

#YeniInka #LintangSewengi #FE