YENI INKA - KETAMAN ASMORO (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK

YENI INKA - KETAMAN ASMORO (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK

Duration: 00:05:26

Size: 5.02 Mb

Published: 13 September 2021

Listen: 1.487.529

Likes: 25.600


YENI INKA - KETAMAN ASMORO (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK

YENI INKA - KETAMAN ASMORO (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK
#YENIINKA #KETAMANASMORO #DCMUSIK

Title: Ketaman Asmoro
Voc : Yeni Inka
Cipt : Handiman
====================

Prod. Denny caknan

All Team :
@aprizalws
@ham_wib
@dhimascomb
@poe_dewangga
@rollingskur
@ikhsanworry
@diddit._
@rizqisandita
@wawanwanthix
@a.w.surya
@rendymarleyy
@rezha_vahlevie_s
@aldho99
@rootofbliss
@dika_wmd
@evanwmd
@ronalhrnt
@nggolik
@sontilnganjuk
@arisdio82
@bayu_onyonk
@soepardi1103

Lirik (Ketaman Asmoro):

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong ayu kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasakke atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ketaman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan wengi tansah mbedo ati

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasakke atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ketaman
Asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan wengi tansah mbedo ati
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbeda ati

============================================================
Dukung terus channel @DC. PRODUCTION agar kita semangat dan produktif membuat vlog atau konten - konten terbaik dan eksklusif dengan konsep berbeda yang hanya ada di channel ini.

Silakan Subscribe dan aktifkan tombol lonceng supaya tidak ketinggalan video terbaru.

Trimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua. Salam #NgeroadSampekTuwek

MUSIK & JOB: 081217088883 (WIRO)
-----------------------------------------------------------------------
JOIN GRUP:
https://www.instagram.com/tenananofficial/

#DENNYCAKNAN
#DCPRODUCTION


Stay juga di Instagram:

OFFICIAL DC. PRODUCTION:
https://www.instagram.com/dc_production_official/

DENNY CAKNAN:
https://www.instagram.com/denny_caknan/


Copyright @2021
DC. PRODUCTION
#Ngawi, ID 63218

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize