Lintang Sewengi - Yeni Inka (Official Music Video Yi Production)

Lintang Sewengi - Yeni Inka (Official Music Video Yi Production)

Duration: 00:05:08

Size: 4.75 Mb

Published: 23 September 2021

Listen: 1.089.247

Likes: 7.944


Lintang Sewengi - Yeni Inka (Official Music Video Yi Production)

Alhamdulilah...
Kami berkarya untuk menghibur kalian semua, semoga berkenan dan support terus ya :

Title: Lintang Sewengi
Artist: Yeni Inka
Songwriter: Daru Jaya (Ndarboy Genk)
Arr: Bayu Onyonk
Mixing Mastering: Laju Record Studio
YI PRODUCTION © 2021

Lirik lagu : LINTANG SEWENGI

Yen ono salah neng uripku
Kulo nyuwun pangapuramu
Aku sih pengen lanjut
Senajan wis kebacut
Tak akoni aku sing luput

Udan udanno sing gedi
Klintirno eluhku iki
Gowono mili, ojo mbok go bali
Salahku sing wingi uwis tak getuni

Bubar ora tak baleni
Remok redam ati iki
Koyo ngene wong kelangan
Rasane ora karuan
Mergo salah dalan

Lintang sewengi, cukup sewengi iki
Rabakal tak nduweni, mung ngeridu ati
Tresno mung sak kedep moto
Kowe teko amung dadi godo

Gebyar netramu, mung pandelengan semu
Ngluluhke atiku, ninggal tatu jeru
Aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae

Bubar ora tak baleni, remok redam ati iki
Koyo ngene wong kelangan, rasane ora karuan
Mergo salah dalan

Lintang sewengi, cukup sewengi iki
Rabakal tak nduweni, mung ngeridu ati
Tresno mung sak kedep moto
Kowe teko amung dadi godo

Gebyar netramu, mung pandelengan semu
Ngluluhke atiku, ninggal tatu jeru
Aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae
Aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae

TERIMAKASIH

- ALLAH
- KELUARGA
- TEMAN
- YILO.ID&PASUKAN AMBYAR
- DAN SEMUA
____________________________________________
#YeniInka
#LintangSewengi
#YILO.ID
#YeniInkaProduction
#YIProduction

Dukung Setiap Karya Kami
Support & Dukungan Kalian Luar Biasa....

CONTACT PERSON ( ADMIN) : 08122887781 (CRIS)
____________________________________________
#YENIINKA
#YIPRODUCTION

Stay juga di Instagram:

YENI INKA :
https://www.instagram.com/yeniinka

JOIN GRUP:
OFFICIAL YI.PRODUCTION :
https://www.instagram.com/yilo_official

Copyright @2021
YI. PRODUCTION
#Cepu, ID 58315

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize