LINTANG SEWENGI - LALA ROSSA (OFFICIAL VIDEO MAHA LAJU MUSIK)

LINTANG SEWENGI  - LALA ROSSA (OFFICIAL VIDEO MAHA LAJU MUSIK)

Duration: 00:05:12

Size: 4.82 Mb

Published: 22 April 2021

Listen: 300.360

Likes: 2.056


LINTANG SEWENGI - LALA ROSSA (OFFICIAL VIDEO MAHA LAJU MUSIK)

LINTANG SEWENGI - LALA ROSSA
(OFFICIAL MUSIK VIDEO)

Vocal: LALA ROSSA
Songwriter: DARU JAYA ( NDARBOY GENK )

B.O n FRIEND

Kendang-Reza Dory
Drumer-Wheeto Ramirez
Kyboard-Bayu Onyonk
Gitar-Soepardi Aye
Bass-Edug bass
Suling-prabaya adji
Kentrung-Maha Rendra
icik-icik-Donet


MUSIK & VIDEO PRODUCTION

Producer : MAHA LAJU MUSIK
Video : APOW PICTURES
Audio mixing mastering : BAYU ONYONK
Record Studio : KERE MINGGAT SQUAD
Propertis : KERE MINGGAT SQUAD
Lokasi : TELL KOPI

SAHUR YUK SAHUR - VIVI ARTIKA Ft SASYA AKHRISNA - https://youtu.be/ru51Y_crxWM

ADUH MAMAE - MEME AMELIA - https://youtu.be/utUdPXuQzJE​

PERGI HILANG DAN LUPAKAN - DIANDRA AYU - https://youtu.be/EmCzBWOnf_c​​

MENUNGSO ORA TOTO - SASYA ARKHISNA - https://youtu.be/G8Sp7Yf6LOE​​​

CIDRO 2 - VIVI ARTIKA - https://youtu.be/3BZcIagvyz0​​​

OJO NANGIS - VIVI ARTIKA - https://youtu.be/Gn8W2VLZtwQ​​​​

ANGIN DALU - VIVI ARTIKA - https://youtu.be/jb2Xia3yLqo​​​​​

LAYANG DUNGO RESTU - MEME - https://youtu.be/EJ5hwRN1Q5I​​​​​

WES TATAS - SASYA ARKHISNA - https://youtu.be/eb7gC2vwpxk​​​​​

DADA SAYANG - DIANDRA AYU - https://youtu.be/ZKAb2E2nbqk​​​​


LIRIK

#LINTANGSEWENGI
#LALAROSA
#MAHALAJUMUSIK

YEN ONO SALAH NENG URIPKU
KULO NYUWUN PANGAPURAMU
AKU SIH PENGEN LANJUT
SENAJAN WIS KEBACUT
TAK AKONI AKU SING LUPUT

UDAN UDAN NO SING GEDI
KLINTIR NO ELUH KU IKI
GOWONO MILI OJO MBOK GO BALI
SALAH KU SING WINGI UWIS TAK GETUNI

BUBAR ORA TAK BALENI
REMOK REDAM ATI IKI
KOYO NGENE WONG KELANGAN
RASANE ORA KARUAN
MERGO SALAH DALAN

LINTANG SEWENGI
CUKUP SEWENGI IKI, RABAKAL TAK NDUWENI
MUNG NGERIDU ATI
TRESNO MUNG SAKKEDEP MOTO
KOWE TEKO AMUNG DADI GODO

GEBYAR NETRA MU
MUNG PANDELENGAN SEMU
NGLULUHKE ATIKU NINGGAL TATU JERU
AKU LAN KOWE
CUKUP, CUKUP SEWENGI WAE


MAHA LAJU MUSIK
Showbiz-085604444330


FOLLOW INSTAGRAM

MAHA LAJU MUSIK- https://instagram.com/maha_laju_musik...​

MAHA PROJECT - https://instagram.com/maha_project_id​​​...