Lintang Sewengi - Yeni inka // Lirik

Lintang Sewengi - Yeni inka // Lirik

Duration: 00:05:04

Size: 4.68 Mb

Published: 21 Agustus 2021

Listen: 2.356

Likes: 19


Lintang Sewengi - Yeni inka // Lirik

#LintangSewengi#Yeniinka#Lirik

Judul : Lintang Sewengi
Vocal : Yeni inka


lirik lagu lintang sewengi

Yen ono salah ning uripku
Kulo nyuwun pangapuramu
Aku sih pingin lanjut
Senajan wis kebacut
Tak akoni aku sing luput
Udan, udano sing gede
Gelintirno eluhku iki
Gowono mili
Ojo mbok gowo bali
Salahku sing wingi uwis tak getuni
Bubar ora tak baleni
Remuk redam ati iki
Koyo ngene wong kelangan
Rasane ora karuan
Mergo salah dalan
Lintang sewengi
Cukup sewengi iki
Ra bakal tak nduweni
Mung ngeridu ati
Tresno mung sak kedep moto
Kowe teko amung dadi goda
Gebyar netramu
Mung pandelengan semu
Ngluluhke atiku
Ninggal tatu jeru
Aku lan kowe cukup
Cukup sewengi wae...
Bubar ora tak baleni
Remuk redam ati iki
Koyo ngene wong kelangan
Rasane ora karuan
Mergo salah dalan
Lintang sewengi
Cukup sewengi iki
Ra bakal tak nduweni
Mung ngeridu ati
Tresno mung sak kedep moto
Kowe teko amung dadi goda
Gebyar netramu
Mung pandelengan semu
Ngluluhne atiku
Ninggal tatu jeru
Aku lan kowe cukup
Cukup sewengi wae...
Aku lan kowe cukup
Cukup sewengi wae...


source : https://youtu.be/atLOUpnR-x8