LINTANG SEWENGI (NDARBOY GENK) - ALROSTA DONGKREK

LINTANG SEWENGI (NDARBOY GENK) - ALROSTA DONGKREK

Duration: 00:06:29

Size: 5.99 Mb

Published: 1 Agustus 2021

Listen: 3.815

Likes: 30


LINTANG SEWENGI (NDARBOY GENK) - ALROSTA DONGKREK

Title : Lintang Sewengi - Ndarboy Genk
Cover : Ellen Vallentina
music : ALROSTA DONGKREK

LINTANG SEWENGI Lirik

Yen ono salah ning uripku
Kulo nyuwun pangapuramu
Aku sih pingin lanjut
Senajan wis kebacut
Tak akoni aku sing luput

Udan, udano sing gede
Gelintirno eluhku iki
Gowono mili
Ojo mbok gowo bali
Salahku sing wingi uwis tak getuni

Bubar ora tak baleni
Remuk redam ati iki
Koyo ngene wong kelangan
Rasane ora karuan
Mergo salah dalan

Lintang sewengi
Cukup sewengi iki
Ra bakal tak nduweni
Mung ngeridu ati
Tresno mung sak kedep moto
Kowe teko amung dadi goda

Gebyar netramu
Mung pandelengan semu
Ngluluhke atiku
Ninggal tatu jeru
Aku lan kowe cukup
Cukup sewengi wae...


#DENNYCAKNAN
#NDARBOYGENK
#LintangSewengi
#Alrosta
#Dongkrek
#music
#cover


LINTANG SEWENGI (NDARBOY GENK) - ALROSTA DONGKREK
LINTANG SEWENGI (NDARBOY GENK) - ALROSTA DONGKREK