Yeni Inka - Lintang Sewengi || LIRIK | NDARBOY GENK

Yeni Inka - Lintang Sewengi || LIRIK | NDARBOY GENK

Duration: 00:05:15

Size: 4.86 Mb

Published: 23 Agustus 2021

Listen: 756

Likes: 2


Yeni Inka - Lintang Sewengi || LIRIK | NDARBOY GENK

Yeni Inka - Lintang Sewengi || LIRIK | NDARBOY GENK

Yeni Inka - Lintang Sewengi | NDARBOY GENK
https://www.youtube.com/watch?v=MVrfu0W4fs8

Tiktok Awd Lirik Cover
https://vt.tiktok.com/ZSJ73yprx/

follow instagram creator
https://www.instagram.com/adelia.whyu/
LIRIK

Lintang Sewengi
Ndarboy Genk

Yen ono salah ning uripku
Kulo nyuwun pangapuramu
Aku sih pingin lanjut
Senajan wis kebacut
Tak akoni aku sing luput
Udan, udano sing gede
Gelintirno eluhku iki
Gowono mili
Ojo mbok gowo bali
Salahku sing wingi uwis tak getuni
Bubar ora tak baleni
Remuk redam ati iki
Koyo ngene wong kelangan
Rasane ora karuan
Mergo salah dalan
Lintang sewengi
Cukup sewengi iki
Ra bakal tak nduweni
Mung ngeridu ati
Tresno mung sak kedep moto
Kowe teko amung dadi goda
Gebyar netramu
Mung pandelengan semu
Ngluluhke atiku
Ninggal tatu jeru
Aku lan kowe cukup
Cukup sewengi wae...
Bubar ora tak baleni
Remuk redam ati iki
Koyo ngene wong kelangan
Rasane ora karuan
Mergo salah dalan
Lintang sewengi
Cukup sewengi iki
Ra bakal tak nduweni
Mung ngeridu ati
Tresno mung sak kedep moto
Kowe teko amung dadi goda
Gebyar netramu
Mung pandelengan semu
Ngluluhne atiku
Ninggal tatu jeru
Aku lan kowe cukup
Cukup sewengi wae...
Aku lan kowe cukup
Cukup sewengi wae...

=============================
Terima Kasih Sudah Menonton Video Dari Kami
Jangan Lupa Like, Share, Comment
& Subscribe