Lintang Sewengi - Ndarboy Genk | Karaoke + Lirik

Lintang Sewengi - Ndarboy Genk | Karaoke + Lirik

Duration: 00:05:12

Size: 4.81 Mb

Published: 28 Desember 2020

Listen: 100.823

Likes: 401


Lintang Sewengi - Ndarboy Genk | Karaoke + Lirik

♪ Lintang Sewengi ♪


Yen Ono Salah Ning Uripku

Kulo Nyuwun Pangapuramu

Aku Sih Pingin Lanjut

Senajan Wis Kebacut

Tak Akoni Aku Sing Luput


Udan, Udano Sing Gede

Gelintirno Eluhku Iki

Gowono Mili Ojo Mbok Gowo Bali

Salahku Sing Wingi Uwis Tak Getuni


Bubar Ora Tak Baleni

Remuk Redam Ati Iki


Koyo Ngene Wong Kelangan

Rasane Ora Karuan

Mergo Salah Dalan


Reff :

             

 Lintang Sewengi

 Cukup Sewengi Iki

 Ra Bakal Tak Duweni

 Mung Ngeridu Ati

 Tresno Mung Sak Kedep Moto

 Kowe Teko Amung Dadi Gudo


            

 Gebyar Netromu

 Mung Pandelengan Semu

 Ngluluhke Atiku

 Ninggal Tatu Jeru

 Aku Lan Kowe Cukup 

 Cukup Sewengi Wae


Bubar Ora Tak Baleni

Remuk Redam Ati Iki

Koyo Ngene Wong Kelangan

Rasane Ora Karuan

Mergo Salah Dalan


Reff :

             

 Lintang Sewengi

 Cukup Sewengi Iki

 Ra Bakal Tak Duweni

 Mung Ngeridu Ati

 Tresno Mung Sak Kedep Moto

 Kowe Teko Amung Dadi Gudo


             

 Gebyar Netromu

 Mung Pandelengan Semu

 Ngluluhke Atiku

 Ninggal Tatu Jeru

 Aku Lan Kowe Cukup 

 Cukup Sewengi Wae

 Aku Lan Kowe Cukup 

 Cukup Sewengi Wae





Link lagu asli ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️
https://m.youtube.com/watch?v=d6lOtXoE8rQ





#karaokelintangsewengi #lintangsewengi #ndarboy