Pingal - Yeni Inka (Official Music Yi Production)

Pingal - Yeni Inka (Official Music Yi Production)

Duration: 00:04:53

Size: 4.51 Mb

Published: 12 Oktober 2021

Listen: 3.303.395

Likes: 40.180


Pingal - Yeni Inka (Official Music Yi Production)

Pingal - Yeni Inka (Official Music Yi Production)

Ibarat esuk mendung, awan aku kudanan, sore mbok larani, bengi tak tangisi

Title : Pingal
Artist : Yeni Inka
Songwritter : Andrypriyanta
Mixing Mastering : Bayu Onyonk
Produksi : YI Production
Musik : Lagista

LIRIK :

piye sek jelaske karo wongtuwo
wes ngelakoni tekan semene
nek akhire bakal bubar pisahan
kowe kegudo tresno karo wong liyo

ngelali kowe sing tau ngomong dewe
ngelakoni tresno tekan tuwo
ora ngeliyo mung aku ning atimu
nanging saiki atimu ono wong liyo

ibarat esuk mendung, awan aku kudanan
sore mbok larani, bengi tak tangisi

mung iso bayangke kabeh kenangan
kowe tak boncengke, turut dalan kekepan kudanan
saiki nyatane kowe malah milih
dikekep wong liyo

opo kowe ra kroso abote atiku
kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
ra jenak dolan, ra doyan mangan
nek ra mbok dulang

ibarat esuk mendung, awan aku kudanan
sore mbok larani, bengi tak tangisi

mung iso bayangke kabeh kenangan
kowe tak boncengke, turut dalan kekepan kudanan
saiki nyatane kowe malah milih
dikekep wong liyo

opo kowe ra kroso abote atiku
kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
ra jenak dolan, ra doyan mangan
nek ra mbok dulang

ra jenak dolan, ra doyan mangan
nek ra mbok dulang

TERIMAKASIH

- ALLAH
- KELUARGA
- TEMAN
- YILO.ID, PASUKAN AMBYAR
- DAN SEMUA CREW
____________________________________________________________________
#YeniInka
#Pingal
#YILO.ID
#YeniInkaProduction
#YIProduction

Dukung Setiap Karya Kami
Support & Dukungan Kalian Luar biasa....

CONTACT PERSON ( ADMIN) : 08122887781 (CRIS)
-----------------------------------------------------------------------
#YENIINKA
#YIPRODUCTION

Stay juga di Instagram:

YENI INKA :
https://www.instagram.com/yeniinka/?h...

JOIN GRUP:
OFFICIAL YI.PRODUCTION :
https://www.instagram.com/yilo_official/

Copyright @2021
YI. PRODUCTION
#Cepu, ID 58315
========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize